Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Spoiler για τη συνέχεια της σειράς!

The Mentalist

To TVLine μας δίνει κάποια στοιχεία για το πώς θα συνεχίσει η σειρά μέχρι το φινάλε αλλά και κάποιες πληροφορίες για το φινάλε...


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Η 6η σεζόν θα κλείσει με "δύο συνεχείς ιστορίες", λέει ο παραγωγός Tom Szentgyorgyi. "Η μία είναι ένα αρκετά περίπλοκο και σκοτεινό κυνήγι ατόμου ή ατόμων που απαγάγουν νεαρές γυναίκες και κάνουν αρκέτα αισχρά πράγματα σ' αυτές." Η άλλη ιστορία αφόρα την ενταντικοποίηση της σχέση της Λίσμπον με τον Μάρκους Πάικ "και το τι κάνει ο Τζέιν γι'αυτό". Καθώς η Λίσμπον σκέφτεται "αρκετά σοβαρά " την πρόσκληση του Πάικ να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον με αυτόν, για τον Τζέιν τα τελευταία επεισόδια αφορούν "τη κατανόηση του πόσο σημαντική είναι η Λίσμπον για τη ζωή του". Ο Szentgyorgyi σημειώνει: "Υπήρχε πάντα στοργή και συντροφικότητα μεταξύ τους, αλλά η ιδέα οτι υπάρχει κατι παραπάνω από αυτό,είναι κάτι που ποτέ δεν έχει συζητηθεί--μέχρι τώρα!!!"

ΦΙΝΑΛΕ (18 Μαΐου)

 Ο Szentgyorgyi λέει ότι η σεζόν θα τελειώσει "ακριβώς" όπως σχεδιάστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι "αν και έχει σίγουρα διαφορετική απήχηση" επειδή ακόμα η σειρά δεν έχει ανανεωθεί. Σε ένα "όμορφο σχεδιασμένο κομμάτι" γράφει ο δημιουργός Bruno Heller που εξυπηρετεί "τόσο για σέζον φινάλε όσο και για το φινάλε της σειράς".Το τελευταίο επεισόδιο "σίγουρα απαντάει κάποια ερωτήματα αλλά και δημιουργεί κάποια καινούργια" , λέει ο Szentgyorgyi. "Υπάρχει ένα μυστήριο να λυθεί,αλλά το φινάλε αφορά πάρα πολύ τον Τζέιν και την Λίσμπον."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου