Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Πολλα και ενδιαφεροντα spoilers για την συνεχεια της σειρας


Διαβάστε παρακάτω πολλα και ενδιαφεροντα spoilers για τον Red John αλλα και για το μελλον της σειρας που μας χαριζουν το TV Guide και το TVLine...

Ερώτηση : Πρόκειται να μεινουμε ικανοποιημενοι απο την αποκάλυψη του Red John; - Kenny
Ναι! Όπως θα έχετε ήδη μαντέψει εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες πολύ δροσερες ανατροπές που θα παιχτούν στην τελική αναμέτρηση Jane-Red John . Και ο Jane αυτη την φορα είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά . Το πιο σημαντικό ειναι οτι το επεισόδιο της Κυριακής αφήνει πολλά ερωτήματα που θα τα δουμε στην μετά Red John εποχή. 

Ερώτηση : Έχετε κάποιο νεο για την Lisbon; - Laura
Ausiello: Ο Jane και η Lisbon αυτες της πέντε σεασον ήταν τόσο απορροφημένοι με το θεμα του Red John που δεν κοίτουσαν ουτε τους ανθρώπους δίπλα τους. Αλλά τώρα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα και να σκέφτουν με τον εναν η με τον άλλον τρόπο, κατι που δεν μπορουσαν πριν.

Ερώτηση : Υπάρχει κάτι που μπορείτε να μας πείτε για την ζωή του Jane στην μετά Red John εποχη; - Shena
Ausiello : Στην πραγματικότητα , δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να σας πω αλλα κάτι που μπορώ να σας δείξω. Αυτη ειναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Jane, η μυστηριώδης Kim Fischer ( Emily Swallow ) θα την δουμε να εμφανίζεται για πρώτη φορά στο επεισόδιο της 1ης Δεκέμβρη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου