Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Ένας άντρας από τα παλια μπαίνει στη ζωή της Λίσμπον!


Σύντομα θα έχουμε νέες παρουσίες στη σειρά.
Αυτή τη φορά ένας άντρας μπαίνει στη ζωή της Λίσμπον...ένας άντρας από τα παλιά!Ο Kenny Johnson (γνωστός για το ρόλο του στη σειρά The Shield) θα υποδυθεί τον Greg Taybeck, έναν παλιό συμμαθητή της Λίσμπον από το γυμνάσιο αλλά και πρώην αρραβωνιστικό της... Σύμφωνα με το TVGuide, ο Greg εμπλέκεται σε μια υπόθεση και η παρουσία του προκαλεί αμηχανία στην Λίσμπον.

Ο δημιουργός Bruno Heller μας λέει:

Της παίρνει αρκετή ώρα να μπει στο κλίμα της υπόθεσης,μιας και δεν μπορεί να δει καθαρά τα γεγονότα...Αλλά το ότι τον ξέρει σαν χαρακτήρα και σαν άνθρωπο, είναι που θα την βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η επανασύνδεση τους θα την κάνει να ξανασκεφθεί τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της. Επέλεξε να τον χωρίσει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Οπότε πρέπει να δει ξανά τις θα γινόταν αν έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις, να δει τα μονοπάτια που δεν ακολούθησε. Ο Greg έχει πλέον παιδιά, ενώ αυτή όχι. Άραγε, πως νοιώθει σχετικά μ'αυτό;

Φτάνεις κάποια στιγμή στη ζωή σου σε ένα σημείο όπου λες: "Αυτή τη ζωή επέλεξα... Δεν υπάρχει πλέον κάτι που μπορώ να κάνω για να την αλλάξω... Αυτό ήταν!"
Αυτό το επεισόδιο έχει να κάνει με τις απολαύσεις αλλά και για όσα μετανιώνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου