Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

O Matt Roush μιλα για το μελλον της σειρας!O Matt Roush απο το TVGuide απανταει στις ερωτήσεις των τηλεθεατών σχετικά με το μέλλον της σειράς και την εξέλιξη των επεισοδίων...Μια τηλεθεάτρια είχε την εξής απορία:

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με τη σειρά The Mentalist. Παρόλο που απολαμβάνω κάθε επεισόδιο, πιστεύω πως η σειρά έχει την λιγότερο επιτυχημένη σεζόν της, ως τώρα. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ο εξής: Η σειρά έφτασε στο ανώτερο σημείο στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν και απο εκεί και μετά δεν έξει προχωρήσει η υπόθεση αρκετά. Το φινάλε της 3ης σεζόν, με τον Red John, ήταν από τις καλύτερες στιγμές σε όλη τη σειρά. Αλλά ενώ οι σεναριογράφοι υπόσχονται να δολυμε και τις συνέπειες των πράξεων του Τζέιν, τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Η υπόθεση του Τζειν πήγε σε δίκη η οποία διήρκησε λιγότερο από ένα επεισόδιο και η αθώωση του ήταν σχεδόν γελοία. (Παρόλο που το δικαστήριο πίστεψε ότι ο Τζέιν σκότωσε τον Red John σε αυτοάμυνα, δεν θα έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο, σωστά;) Μετά από αυτό επιστρέψαμε στα κλασσικά επεισόδια επίλυσης υποθέσεων. Καταλαβαίνω πως πρέπει η σειρά να επιστρέψει στα καθιερωμένα επεισόδια επίλυσης της εβδομαδιαίας υπόθεσης, όμως πιστεύω πως σε μια σειρά όπως το The Mentalist θα είχαν εξετασθεί πιο εξονιχυστικά οι επιπτώσει των πράξεων του τζειν.

Η απάντηση του Matt Roush ήταν η εξής...

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το The Mentalist είναι απλά μια σειρά "φυγής"...Ωστόσο η πλοκή με τον Red John της δίνει μια σημασία. Στο περσiνό φινάλε ο ψεύτικος Red John, Bradley Whitford, οσο καθυλωτικός και αν ήταν, μοιάζει τόσο για τον αποδιοπομπαίο τράγο, πλέον. Καταλαβαίνω ότι είναι νωρίς ακόμα για την ροή της σειράς να επιστρέψει πάλι στην ιστορία του Red John αλλά την επόμενη φορά που θα συναντηθούν ο Πατρικ με τον R. J., καλό θα ήταν να συμβεί στ'αλήθεια. Γι'αυτό και καταλαβαίνω το γεγονός ότι οι τηλεθεατές αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια μακροχρόνια σειρά που είναι απρόθυμη να ξετυλίξει το βασικό της στόρυ τόσο σύντομα, μιας και ο Πάτρικ δεν θα πάψει ποτέ να κηνυγάει τον Red John.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου