Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

O Bruno Heller στο TV Guide



Πατηστε στον παρακατω συνδεσμο για να διαβασετε αναλυτικα την συνεντευξη του Bruno Heller...



Μπορει να φαινεται σαν το εγκλημα της εβδομαδας,αλλα ειναι πολλα παραπανω.Στο επεισοδιο της Πεμπτης η πρακτορας του FBI Susan Darcy επιστρεφει και διεξαγει μια ερευνα για τον φονο μιας γυναικας της οποιας η οικογενεια εχει σχεσης με την βουλη.Η πονηρη ομοσπονδιακος θα ρωτησει τον Πατρικ για την βοηθεια του στην υποθεση αλλα οχι επειδη αυτη  χρειαζεται πραγματικα της ανιχνευτικες του ικανοτητες. Η Darcy υποπτευεται οτι ο Πατρικ δεν ηταν ειλικρινης ,προς αυτη, για τον Ρεντ Τζον και θελει μια ευκαιρια να τον παρατηρησει εν ωρα δρασης.

Η συνεντευξη που παραχωρησε ο Heller : 

TV Guide Magazine : Αυτη ειναι η πρωτη φορα που σκηνοθετεις ενα επεισοδιο του The Mentalist.Εσυ επισης το εγραψες.Ετσι φανταζομαστε πως ειναι πολυ σημαντικο.
Heller: Eιναι ενα πολυ δυνατο επεισοδιο οπου η Susan Darcy εχει σκοπο να ανακαλυψει τι κανει ο Πατρικ κατα την διαρκεια της ημερας ,το οποιο μας δινει την ευκαιρια να αναπτυξουμε μακρυτερα την σχεση τους. Ο Jane νομιζει πως ειναι ο εξυπνοτερος ανθρωπος στο δωματιο,και πιθανοτατα εχει δικιο, αλλα δεν βλεπει την Darcy -  η οποια ειναι δευτερη εξυπνοτερη στο δωματιο - σαν πραγματικη ανησυχια. Αλλα, καθως αυτος θα ανακαλυψει, μια εξυπνοτερη και σκληροτερη γυναικα με ελαφρως λαθασμενη ιδεα μπορει να γινει ενας πραγματικος εχθρος .Η μεγαλυτερη αμαρτια του Jane -το μοιραιο ελλατωμα του - ειναι η αλαζονια του.

TV Guide Magazine : Αλλα αυτος δεν ερχεται ποιο κοντα σε αυτη.Ή ερχεται ?
Heller: Οh, αυτος ερχεται ποιο κοντα.Αλλα αυτο ειναι επισης ενα προβλημα.Οσο πιο κοντα ερχεσαι στο βραβειο,τοσο πιο φοβισμενη και αποθαρρυντικη μπορει να ειναι η λυση.Ο Jane ειναι ενας κυνηγος και μαλιστα σκληρος.Βρισκοντας εκεινον τον συνοδο του νεκροτομειου τυλιγμενο σε πλαστικο (επεισοδιο 4.13) δεν τον αποθαρρυνε. Ηταν ενα σημαδι οτι ο Red John ηταν κοντα.Οσο τρομερο και αν ηταν αυτο,ηταν ακομη συναρπαστικο και τον κραταει στο κυνηγι. Υπαρχει ενα στοιχειο αυταπατης εδω, οπως υπαρχει και με τους κυνηγους ή τους ψαραδες.Εσυ παντα πιστευεις,ασχετως ποσες φορες εχεις αποτυχει,οτι την επομενη φορα θα τα καταφερεις.Διαφορετικα δεν θα συνεχιζες να προσπαθεις.

TV Guide Magazine : Φαινεται πως η Darcy πραγματικα το ζηταει.Το ερευνιτικο πνευμα της , θα την τοποθετησει στην λιστα των θυματων του Red John ?
Heller : (Γελια) Εμενα δεν μου επιτρεπεται να το απαντησω.

TV Guide Magazine : Θα την αντιμετωπιζε με αυτον τον τροπο ο Jane αν ο Red John δεν την ειχε βιντεοσκοπησει?Φαινεται πως εχει περισσοτερο να κανει με αυτην παρα με τον Τζειν.Heller : Ειναι παρα πολλα οσων αφορα την Darcy και τα ερωτηματα που τεθηκαν στο προηγουμενο επεισοδιο που συμμετειχε.Ολα αυτα τα "φιλτραρε" στο μυαλο της και κατεληξε πως καποιος της λεει ψεματα και πιστευει πως αυτος ο καποιος ειναι ο Jane.Εαν ειναι ο Jane,γιατι λεει ψεματα και σχετικα με τι λεει ψεματα ? Και ποια ειναι ακριβως η σχεση του με τον Red John ? Aυτη ενωνει ολα τα "κομματια" μαζι και ερχεται με μια απαντηση η οποια ειναι... επικινδυνη !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου