Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Wayne Rigsby





Και σειρά έχει ο Γουέιν Ρίγκσμπι...


Ο Γουέιν είναι Ειδικός Πράκτορας του CBI και μέλος του τμήματος "Σοβαρών Υποθέσεων", όπου η Λίσμπον είναι αρχηγός, με την ειδικότητα του ειδικού εμπρησμών. Προτού μπει στο CBI, υπηρέτησε 2 χρόνια στο Τμήμα Εμπρησμών του Σαν Ντιέγκο. Ως γνωστόν ανέπτυξε αισθήματα για την Βαν Πελτ, τα οποία όμως δεν εξέφρασε από την αρχή καθώς οι σχέσεις μεταξύ συνεργατών, ήταν ενάντια στους κανονισμούς. Παρόλα αυτά και οι δύο ενέδωσαν στα συναισθήματά τους και άρχισαν να βρίσκονται στα κρυφά. Σύντομα η σχέση τους έγινε ευρέως γνωστή και επίσης σύντομα η Μάντλιν Χάϊτάουερ τους ανάγκασε να χωρίσουν, πράγμα το οποίο ανέλαβε να κάνει η Βαν Πελτ με σκοπό να προστατέψει την καριέρα του Ρίγκσμπι. Αυτοί οι δυο παρέμειναν φίλοι και συνεργάτες παρά την αμηχανία που υπήρχε στον εργασιακό τους χώρο.
Όσων αφορά τον πατέρα του Ρίγκσμπι, αυτός ήταν πρώην μαφιόζος, μέλος μιας δημοφιλούς συμμορίας. Για να προστατέψει τον πατέρα του από το να επιστρέψει στην φυλακή, ο Ρίγκσμπι είπε ψέματα στον αστυνομικό που ήταν υπεύθυνος για τον πατέρα το, δίνοντας έτσι άλλοθι στον πατέρα του για αρκετά βίαια γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί. Αυτό αναγκάζει τον Τσο να πει, επίσης, ψέματα στο SPU, κατά τη διάρκεια μας έρευνας για έναν κατά συρροή δολοφόνο αστυνομικών.
Σχετικά με την παιδική ηλικία του Ρίγκσμπι δεν γνωρίζουμε πολλά, εκτός από το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν μηχανόβιος και πως ανήκε σε μια συμμορία μοτοσικλετιστών. Ο πατέρας του μπαινόβγαινε στη φυλακή για διάφορα εγκλήματα, μεταξύ των οποίων και η ανθρωποκτονία. Γίνεται προφανές από πολλά γεγονότα ότι ο Ρίγκσμπι ήταν θύμα παιδικής βίας.

Τον Γουέιν Ρίγκσμπι υποδύεται ο Owain Yeoman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου