Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Teresa Lisbon!



Το επομενο αρθρο αφορα την Τερεζα Λισμπον. Το 2ο κατα σειρα μέλος του καστ με τον κυριότερο ρόλο στη σειρα, μετά τον Πατρικ!
Η Τερεζα Λισμπον είναι ειδική πράκτορας του CBI (Γραφείο Ερευνών της Καλιφόρνια) και αρχηγός του τμήματος Μονάδα Σοβαρών Περιστατικών, στην όποια συμμετέχει ο Τζειν. Παρόλο που ο συχνά ο Πατρική την ενοχλεί με την ασυνήθιστη συμπεριφορά του και ενεργεί πίσω από την πλάτη της, αύτη τον αντιμετωπίζει ως ένα αξιόλογο μέλος της ομάδας και σχεδόν πάντα τον υποστηρίζει. Η μητέρα της πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, έπειτα από την επήρεια αλκοόλ, αφήνοντας την υπεύθυνη για τη φροντίδα των αδελφών της και του αλκοολικού πάτερα της. Είναι το μόνο μέλος της ομάδας, που εμπιστεύεται ο Πατρικ και μαζί αποτελούν μια πολύ καλή ομάδα, παρόλο που μερικές φορές η συμπεριφορά του την βάζει σε μπελάδες. Η ομάδα της έχει αναλάβει να εξιχνιάζει την υπόθεση του Ρεντ Τζον, αν και έπειτα η σύλληψη του ανατέθηκε στον Σαμ Μπόσκο, τον μέντορα της στα πρώτα της χρόνια ως πράκτορας, μέχρι που αυτός και η ομάδα του σκοτώθηκαν από έναν συνεργάτη του Ρεντ Τζον. Είναι πιθανό ο Τζειν και η Λισμπον να έχουν ερωτική έλξη ανάμεσα του. Στο κάτω κάτω, η Λισμπον είναι από τα λίγα άτομα για τα όποια ο Τζειν νοιάζεται πραγματικά!
Ως προς τον χαρακτήρα η Λισμπον είναι εξυπνη,πνευματώδης, σαρκαστική, ασυνάρτητη, μερικές φορές ανυπόμονη και περιστασιακά παιχνιδιάρα και άτακτη, ειδικά όταν εμπλέκεται ο Τζειν. Είναι επίσης γενναία, πρόθυμη να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο, όπως επίσης είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες αλλά συχνά γίνεται απότομη. Αρκετές φορές παραβαίνει τους κανόνες, συνήθως για χάρη του Τζειν και παρόλο που η σχέση τους είναι κυρίως επαγγελματική, η Λισμπον και ο Τζειν συνδέονται με έναν περίεργο τρόπο. Έχει γίνει φανερό ότι είναι μια αφοσιωμένη Καθολική (στο πρώτο μέρος του επεισοδίου Φράουλες και Κρέμα " Strawberries and Cream") καθώς απαγγέλει μια προσευχή ενώ είναι ζωσμένη με εκρηκτικά.
Την Λισμπον υποδύεται η Robin Tunney.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου