Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Kimball Cho


Επομενος στη σειρα ειναι ο Κιμπαλ Τσο!


Ο Κιμπαλ ειναι ειδικος πρακτορας του CBI και μελος της ομαδας "Σοβαρων Υποθεσεων", στην οποια αρχηγος ειναι η Λισμπον. Ο Τσο εχει στεγνη αισθηση του χιουμορ και εχει καλες φιλικες σχεσεις με τον Ριγκσμπι. Ειναι αυτος που συχνα αντιλαμβανεται τα φθηνα αστεια του Πατρικ (Π.χ οταν ο Πατρικ λεει στην Βαν Πελτ οτι μπορει να μετακινησει με τηλεπαθεια, το αχυρο πανω στο τραπεζι ο Τσο λεει "Απλα το φυσηξε"). Η ομαδα του Μποσκο κρυφα τον αποκαλουσε "Ερνι" (Απο το γνωστο παιδικο Sesame Street, στο οποιο ο Ernie επαιζε τον χαζουλη που ελεγε αφελη αστεια), ενω τον Ριγκσμπι "Μπερτ" (τον φιλο του Ernie στο παιδικο). Παρολα αυτα ο Τσο ηταν μελος μιας συμμοριας με ονομα Τα αγορια του ΕΪβον Παρκ, δημιουργωντας ποινικο μητρωο, το οποιο ομως παραμενει απορρητο. Πρωτου γινει αστυνομικος και συμμετασχει στο CBI μπηκε σε φυλακη ανηλικων, μεχρι που κληθηκε να υπηρετησει τις Ειδικες Δυναμεις του Αμερικανικου Στρατου. Λογω της δυσκολης παιδικης του ηλικιας, συχνα συμπασχει με ανηλικους που εχουν διαπραξει καποιο ποινικο αδικημα, πιθανοτατα επειδη του θυμιζουν τον εαυτο του οταν ηταν παιδι.

Στοιχεια που εχουμε μαθει για τον Τσο κατα τη διαρκεια των επεισοδιων:

  • Οι γονεις του καταγονται απο την Κορεα. Σε επεισοδιο της 2ης σεζον εχουμε ακουσει τον Τσο να το επιβεβαιωνει, μιλωντας Κορεατικα, για τις αναγκες ερευνας.

  • Αποφευγει το αλκοολ.

  • Τις περισσοτερες φορες παρουσιαζεται ως ο ηρεμος και ψυχραιμος της ομαδας, ομως οταν καποιο ατομο για το οποιο νοιαζεται και κινδυνευει τοτε γινεται οξυθυμος.

  • Ειναι το ατομο που συνηθως κανει τις συλληψεις, δθαβαζοι στους κατηγορουμενους τα δικαιωματα τους και αποτελει το βασικο ατομο που αναλαμβανει τις ανακρισεις. Συχνα συνεργαζεται με τον Ριγκσμπι στην καταδιωξη καποιου μαρτυρα.

  • Συχνα στοιχηματιζει με τον Ριγκσμπι για τις ικανοτητες του Πατρικ.

  • Σε ενα επεισοδιο γινεται εμφανες οτι ειναι προοληπτικος ( οταν μια μαγισσα, υποθετικα του κανει ενα ξορκι).

Τον Κιμπαλ Τσο υποδυεται ο Tim Kang.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου